Kiállítás megnyitó

Ismerjük meg helyi értékeinket! Az erőmű és a készenléti lakótelep címmel kiállítás nyílt a Hamvas Béla Városi Könyvtár épületében. A kiállítás megnyitására 2018. november 20-án 17 órától került sor. A megnyitón Mátyás Zoltán, a Testület elnöke és Bráz György polgármester köszöntötte a meghívott vendégeket.

Értékséta című 2 fordulós pályázatunk eredményhirdetésére is ekkor került sor. Emléklapot kaptak azok a lelkes versenyzők, akik mind a 2 forduló feladatlapját teljesítették.

A pályázat eredménye:

I. helyezett (holtverseny):
   Horváthné Márton Klára
   Koncz Imréné

III. helyezett: Lénárt Józsefné

A Tiszaújváros Települési Értéktár Testület a tavalyi évben hagyományteremtő céllal indította el a helyi értéktárba bekerült értékek képviselőinek oklevél adományozását. Személyek esetén oklevelet adományoztunk minden örökösnek, valamint, azoknak a cégeknek, intézményeknek, amelyhez az adott személy munkássága köthető. Az okleveleket Bráz György polgármester és Mátyás Zoltán a Tiszaújváros Települési Értéktár Testület elnöke adta át a nemzeti értékek képviselőinek.

Az ünnepség zárásaként nyitottuk meg az értéktár idei kiállítását. Megnyitó beszédében dr. Kákóczki Balázs az erőmű Tiszapalkonyára telepítésének előzményeiről beszélt.

A kiállítás megnyitó közönsége ezt követően tekintette megy a tárlatot, amely 2019. január 12-ig látogatható a könyvtár nyitvatartási idejében.

Találatok: 867